Bij je kennisproduct dat in de Saxion repository wordt gearchiveerd, kan een kritische prestatie indicator (kpi) worden geregistreerd. Een telling van de prestatie indicatoren wordt, op aanvraag, geleverd door de bibliotheek.
Dit betreft de KPI’s:

  • 3 (producten ten behoeve van de beroepspraktijk en maatschappij),
  • 7 (externe presentaties/demonstraties/expertmeetings),
  • 8 (publicaties: peer review, vakblad, overig, nationaal/internationaal).

Aan een kennisproduct kan slechts één prestatie indicator worden toegekend. Prestatie indicatoren worden gebruikt voor de Managementrapportage en de tussen- en eindevaluatie. Kwaliteit & Regelgeving (K&R) hanteert de kwantitatieve gegevens van de prestatie indicatoren zoals deze in de Saxion repository zijn geregistreerd.


  Wat kunnen wij voor je doen?

Je upload je bestanden naar de Saxion repository. Je geeft daarbij aan welke kpi geregistreerd moet worden en je vult de gevraagde metadata velden in. SRS-Saxion Bibliotheek archiveert de kennisproducten, registreert de kpi’s en levert, op aanvraag, een overzicht van de getelde kpi’s.

Voor het uploaden in de repository heb je toegangsrechten nodig. Kan je nog niet inloggen? Neem dan contact op met researchservices@saxion.nl.

Voor meer informatie zie de Handleiding uploaden kennisproducten en het document Definitie & voorbeelden prestatie indicatoren 3, 7 & 8 (PDF)

Heb je vragen of aanvullend advies nodig, dan kun je mailen naar:

researchservices@saxion.nl
Marjolein Hassink: m.hassink@saxion.nl

Voor inhoudelijke vragen over prestatie-indicatoren:
Mirjam Aartsen: m.aartsen@saxion.nl

Prestatie indicatoren registreren en rapporteren