Je hebt niet alleen behoefte aan advies van onze kant maar wilt ook graag ervaringen van collega’s horen. Wat zijn indicatoren om op te letten en op te sturen? Hoe succesvol ben je of is Saxion? Vergelijk dat eens met andere instellingen. Doordat je ons op de hoogte houdt, zijn wij in staat overzicht te houden over de initiatieven binnen Saxion in een bepaald subsidieprogramma. Indien je wilt weten wie bijvoorbeeld nog meer actief is binnen een programma om ervaringen uit te wisselen, kunnen wij je van deze informatie voorzien. Het proces kan altijd beter, sneller en praktischer. Om deze optimalisatie te bereiken is het goed te kijken hoe het hele proces van eerste idee tot indiening is verlopen. Wij horen graag je ervaringen.


 Wat kunnen wij voor je doen?

  1. Trackrecord building. Je levert managementinformatie met behulp van indicatoren van elke door jou gedane aanvraag, met aandacht voor call/topic referenties. Dan kunnen wij terugrapporteren welke andere aanvragen in dezelfde call/topic vanuit Saxion in ontwikkeling zijn.
  2. Optimaliseren indienproces. Inventariseren van de uitdaging die je voor ogen hebt bij het managen van subsidieaanvragen, bijvoorbeeld call-gerelateerd, afdeling/team-gerelateerd of anderzijds.
  3. Je levert managementinformatie met behulp van indicatoren van elke door jou gedane aanvraag, met aandacht voor call referenties. Wij leveren je informatie over de aanvraag productie en succesratio binnen Saxion.
  4. Analyse call feedback van de evaluatoren. Op basis van door jou ontvangen correspondentie analyseren we succesfactoren en openstaande uitdagingen.

Meer weten? Neem contact op met:

ISIP: Siep Littooij: s.l.littooij@saxion.nl
SRGS: m.a.ruiterkamp@saxion.nl

Subsidieverwervingscapaciteit ontwikkelen