Het team SubsidieAdvies (SA) helpt, als onderdeel van SRS, medewerkers van Saxion bij het aanvragen van subsidies. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Advies en ondersteuning bij subsidie-aanvraag
  • Hulp bij selectie van de juiste programma’s
  • Hulp bij het schrijven en indienen van de aanvraag
  • Advies en hulp bij de administratie van subsidieprojecten

SA helpt je bij het vinden van de juiste subsidieprogramma’s. Elke stap ondersteunen we, waar mogelijk: van netwerken en voorbereiding tot indienen en administratie. Raadpleeg de informatie en folders op de pagina Subsidiemanagement.

Netwerken voor succes

SA lobbyt met subsidiegevers en onderhoudt een regionaal, nationaal en internationaal subsidienetwerk van handige en nuttige contacten. Graag nodigen wij je uit om mee op pad te gaan om je inhoudelijke netwerk te versterken.

Selectie van het juiste subsidieprogramma

SA verkent samen met jou de diverse subsidiemogelijkheden en informeert je over de mogelijkheden. Is het juiste programma geselecteerd, dan geven we uitleg en soms ook trainingen over de spelregels.  We maken je wegwijs bij het interne proces. Daarbij kijken we naar de deadline en wat er inhoudelijk voor die tijd geregeld moet zijn.

Starten met de subsidieaanvraag en begroting

Ook in deze fase denkt SA met je mee in de opzet en uitwerking. Hebben we de juiste insteek te pakken? Voldoet de aanvraag aan de subsidievoorwaarden? Zijn de juiste partners aan boord? Wat zijn de financiële voorwaarden en welke kosten mogen worden opgevoerd? Wij helpen je graag op weg.

Opstellen en indienen van de aanvraag

Tijdens het daadwerkelijk schrijven van de subsidieaanvraag zijn wij sparringpartner en  ondersteunen waar nodig. Uiteraard ook in de samenwerking met Financial Control en bij de inrichting van de (verplichte) administratie.