Het team SubsidieAdvies (SA) helpt, als onderdeel van SRGS, medewerkers van Saxion bij het aanvragen van subsidies. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Wegwijzers in de wereld van subsidies
  • Hulp bij selectie van de juiste programma’s
  • Hulp bij het schrijven en indienen van de aanvraag
  • Advies en hulp bij de administratie van subsidieprojecten

Zoek zelf je subsidie met *ResearchProfessional. Als GPS in de subsidiewereld kun je Engelstalige informatie vinden over Grants, Plan je je eigen subsidieverwerving en Share je met collega’s en/of partners wat je gevonden hebt.

Adviseurs van het Subsidieadvies-team kunnen je verder de weg wijzen. Elke stap in de verwerving van subsidies en uitvoering van projecten ondersteunen we: van netwerken en voorbereiding tot indienen en administratie.

 

Netwerken voor succes

SA kent de subsidiegevers en onderhoudt met sleutelspelers handige en nuttige contacten, een regionaal, nationaal en internationaal netwerk. Graag nodigen wij je uit om mee op pad te gaan om ook je inhoudelijke netwerk te versterken.

 

Selectie van het juiste subsidieprogramma

Vind je in *ResearchProfessional of door persoonlijk advies het juiste programma voor je idee, dan verkennen we samen met jou de mogelijkheden en voorwaarden. We informeren je over subsidiekansen en geven uitleg en soms ook trainingen over de spelregels. Je stuurt ons je Project outline als je een subsidieaanvraag overweegt en je onze ondersteuning vraagt. We maken je wegwijs bij het interne proces. Daarbij kijken we naar de deadline en wat er inhoudelijk voor die tijd geregeld moet zijn.

 

Starten met de subsidieaanvraag en begroting

Ook in deze fase denkt SA met je mee in de opzet en uitwerking. Hebben we de juiste insteek te pakken? Voldoet de aanvraag aan de subsidievoorwaarden? Zijn de juiste partners aan boord? Wat zijn de financiële voorwaarden en welke kosten mogen worden opgevoerd? Wij helpen je graag op weg.

 

Opstellen en indienen van de aanvraag

Tijdens het daadwerkelijk schrijven van de subsidieaanvraag zijn wij sparringpartner en ondersteunen waar nodig. Uiteraard ook in samenwerking met Financial Control, het Juridisch team en/of andere SRS-collega’s.