Post-It

In verband met het wereldwijde beveiligingsprobleem heeft Saxion een aantal applicaties alleen toegankelijk gemaakt door middel van VPN. Dit betekent dat voor het RIS en voor Research Repository je jouw device eerst moet verbinden met EduVPN. Wanneer je niet verbonden bent met EduVPN, krijg je de foutmelding ‘Geen toegang’. Door verbinding te maken met EduVPN kun je dit oplossen.

Je kunt EduVPN downloaden via https://eduvpn.saxion.nl.


Student? Let op! Het inleveren van je afstudeerscriptie doe je via Post-IT voor onderwijs. Niet via deze pagina.

Registreer je onderzoek

Open een nieuw onderzoeksdossier, voeg je subsidie-aanvraag zonodig toe.  SRS ondersteunt je gedurende het onderzoeksproces, vanaf het moment waarop het onderzoek geregistreerd wordt. Wij adviseren je Chrome of Firefox als browser te gebruiken.

Update je subsidiegegevens

Wijzigt er iets in het funding-gedeelte van je onderzoeksdossier, klikt dan hier om de gegevens bij te werken.

Voeg je DMP toe

Archiveer hier de eerste én de definitieve versie van het datamanagementplan. Meer info en templates vind je op de pagina Datamanagement. SRS kan je assisteren en adviseren bij het invullen van het DMP. Wij adviseren je Chrome of Firefox als browser te gebruiken.

Saxion Research Cloud Drive voor Working Data

De cloud gebruik je om tijdens het onderzoek data veilig op te slaan en te delen. Je krijgt toegang bij het inrichten van je project. Hoe werkt dit (PDF)? Wij adviseren je Chrome of Firefox als browser te gebruiken.

Archiveer je onderzoeksdata duurzaam en veilig

Sla je definitieve data sets (raw, cleaned, final) op in het onderzoeksdossier. Hiermee bescherm je databestanden tegen verlies, beschadiging, ongeoorloofde toegang en digitale veroudering. Je data kan (indien gewenst) als open data gepubliceerd worden. Wij adviseren je Chrome of Firefox als browser te gebruiken voor deze applicatie.

Archiveer je kennisproducten

Upload publicaties, presentaties, deliverables e.a. naar de Saxion repository. Deze worden gearchiveerd, (indien gewenst) gepubliceerd op HBO Kennisbank en OpenAIRE CONNECT en er wordt (indien van toepassing) een prestatie-indicator geregistreerd. Hoe werkt dit?
Let op! Voor het uploaden in de repository heb je toegangsrechten nodig. Kan je nog niet inloggen? Neem dan contact op met researchservices@saxion.nl
LET OP! Voormalig Post-It alleen beschikbaar voor lezen, niet meer voor archiveren

Handleidingen

Overzicht van diverse handleidingen