Research Repository is live

Vanaf 17 februari zijn we over naar de nieuwe Research Repository, voor het opslaan, bewaren en – indien gewenst – publiceren van output van onderzoekers. Het gaat om onder meer publicaties in vaktijdschriften, presentaties of producten. Dat betekent dat Post It Onderzoek ‘dicht’ is en er in de oude omgeving niet meer kan worden geüpload. 

Je kunt via researchrepository.saxion.nl al je kennisproducten archiveren. Inloggen gaat gemakkelijk met je eigen Saxion-gegevens (shortname en wachtwoord) maar schakel vanuit huis wel even je eduVPN in.

We denken dat het makkelijk is om zelf aan de slag te gaan; de tool werkt intuïtief en is voorzien van een uitgebreide handleiding. Leer je liever door video? Ook dat kan en via de handleiding vind je een link naar de instructiefilm.

Mocht je na de eerste kennismaking met de Research Repository, hulp van de handleiding en het filmpje nog behoefte hebben aan iets meer uitleg, dan plannen we begin maart twee instructiebijeenkomsten die online te volgen zijn.

De data voor de online bijeenkomsten zijn 2 maart van 16.00 – 16.45 uur en 8 maart van 14.00-  14.45 uur. Schrijf je in via de Saxion Academy
Deze trainingen kun je bijwonen via Microsoft Teams. Er zijn daarbij ook collega’s vanuit SRGS en de SRS-backoffice aanwezig.

Heb je tussentijds vragen? Daarvoor kun je natuurlijk ook terecht bij de backoffice SRS via researchservices@saxion.nl.